Welkom bij de AKO duikschool

PRIVACYVERKLARING

 

Algemeen

Ako Diving hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

In deze privacyverklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Ako Diving houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (ook gekend als GDPR).

Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

* je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacyverklaring; 


* verwerking van je persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; 


* vragen om je uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van je persoonsgegevens; 


* passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van je persoonsgegevens gewaarborgd is; 


* geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt; 


* op de hoogte zijn van je rechten als betrokken persoon omtrent je persoonsgegevens, je hierop willen attent maken en deze willen respecteren. 


 

Als Ako Diving zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens. Indien je na het doornemen van onze privacyverklaring, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via onderstaande contactgegevens: 


 

AKO DIVING


Zetel: Drakenhoflaan 126/2100 Deurne

Email adres: info@akodiving.be 


 

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Je persoonsgegevens worden door Ako Diving verwerkt ten behoeve van de volgende doeleinden en rechtsgronden: 


* Om te kunnen deelnemen aan de activiteiten van Ako Diving, Nelos en Avos 


* Het versturen van nieuwsbrieven en uitnodigingen. (gerechtvaardigd belang) 


* Het bekomen van subsidiëring door de overheid (wettelijke verplichting)

Welke gegevens verwerken we?

Wij kunnen de volgende persoonsgegevens van je vragen, opslaan, verzamelen en verwerken voor de volgende doelstellingen :

* Identificatiegegevens : naam, voornaam, adres, telefoonnummer, e-mail 


* Persoonlijke kenmerken : geslacht, geboortedatum, nationaliteit 
Wie verwerkt de gegevens? 
De gegevens worden verwerkt door volgende externe organisaties 
- Federatie(Nelos)

 

Verstrekking aan derden

De gegevens die je aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Wij geven nooit persoonsgegevens door aan verwerkers (andere partijen) dan diegene waarmee we een verwerkersovereenkomst hebben afgesloten.

Verder zullen wij de verstrekte gegevens niet aan derden doorgeven tenzij dit wettelijk verplicht en/of toegestaan is, zoals bv. in het kader van een politioneel of gerechtelijk onderzoek.

Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien je ons hier toestemming voor geeft. Deze toestemming kan ten allen tijde ingetrokken worden, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking voor de intrekking daarvan.

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen die gevestigd zijn buiten de EU.

Minderjarigen

Wij verwerken alleen persoonsgegevens van personen jonger dan 18 jaar indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder of wettelijke vertegenwoordiger.

 

Bewaartermijn

Ako Diving bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist. Ako Diving verbindt zich ertoe de gegevens niet langer bij te houden dan nodig voor het beoefenen van de duiksport

Beveiliging van de gegevens

Volgende passende technische en organisatorische maatregelen zijn genomen om persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige verwerking:

* Alle personen die namens Ako Diving van je gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan. 


* We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen; 


* Onze bestuurslden zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens. 
Je rechten omtrent je gegevens 
Je hebt recht op inzage, kopie, aanpassing of het wissen van de persoonsgegevens die wij ontvangen hebben. Via het hoger vermeld adres kun je hier ons hiervoor contacteren. 
Tevens kunt je bezwaar indienen tegen de verwerking van je persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. 
Klachten 
Mocht je een klacht hebben over de verwerking van je persoonsgegevens dan vragen wij je hierover direct contact met ons op te nemen. 


 

Je hebt altijd het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA): Drukpersstraat 35; B-
1000 Brussel
 www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

 

Wijziging privacyverklaring

Ako Diving kan de privacyverklaring steeds wijzigen.

 

Je kan deze verklaring ook downloaden als PDF

2018 AKO DIVING

Trainingen elke woensdag van 21u-22u in zwembad Arena te Deurne